Charter Rhodos - Castellum Suites, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel urban din categoria de 4 stele se află la cam 2 km distanță de centrul turistic animat al Rodosului.

Dotări

Aparthotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 nivele cu un lift și 71 de camere. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de închiriat mașini, la anumite ore room service, un medic de la hotel și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit).

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale aparthotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Hotelul dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Castellum Suites, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate