Musikantenwirt Annaberg

Annaberg im Lammertal Austria
Annaberg im Lammertal vezi pe harta
Annaberg im Lammertal - Domeniu schiabil primitor pentru familii!

Aşezarea de mici dimensiuni Annaberg im Lammertal se află la 778 m deasupra nivelului mării, în centrul regiunii Dachstein-West-Lammertal. Cine îţi petrece vacanţa aici, are - pe lângă pârtiile minunate în un domeniu schiabil întins - de ales dintre un catalog mare de oferte de petrecere a timpului, de la patinaj şi derdeluş la drumeţii cu rachetele de zăpadă şi plimbări romantice cu sania trasă de cai. Şi pentru cei mici infrastructura este foarte bună, cu bandă rulantă, teritoriu de exersare şi grădiniţă. În plus vă aşteaptă şi "oraşul imperial" Bad Ischl sau Salzburg (la doar 60 km depărtare) cu numeroase atracţii turistice.

După o zi perfectă pe pârtii, atmosfera în Annaberg im Lammertal este mai degrabă liniştită, puteţi petrece ore plăcute în familie la o partidă de curling sau de săniuş sau la o plimbare cu rachetele de zăpadă sau cu sania trasă de cai pe Joachimsberg. Multe refugii montane şi restaurante vă aşteaptă cu bunătăţi tradiţionale austriece şi nu doar. În întreaga regiune Dachstein-West există în schimb şi destulă acţiune: parapantă, snow-bike şi o mulţime de sporturi de sală asigură multă varietate.

Cu skipass-ul regiunii "Dachstein West" vă stau la dispoziţie în total 131 km de pârtii. Cele 44 de instalaţii pe cablu vă transportă la pârtii fără probleme. Bucuraţi-vă de ore întregi de schiat pe pârtii foarte bine preparate în domeniile Gosau, Russbach şi Annaberg, Freesports Arena Dachstein Krippenstein, precum şi în domeniile mai îndepărtate Feuerkogel, Karkogel, St. Martin, Lungötz şi Dürrnberg, care sunt conectate între ele prin intermediul skibus-urilor. Din centrul de schi Annaberg im Lammertal aveţi acces direct în domeniul schiabil Dachstein West. Nu doar începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi, ci şi cei avansaţi şi freeriderii vor găsi aici o ofertă excelentă de pârtii, care promite multă varietate. Multă distracţie vă aşteaptă şi pe pârtiile Gaudipisten: cu porţiune de slalom, instalaţii de snowcross, pârtie ondulată şi pârtii mogul. Cui nu-i ajunge, este aşteptat la schi în nocturnă la instalaţia Ötscherlift. Pentru toţi începătorii pârtiile largi şi bine pregătite sunt ideale pentru primele încercări. Familiile cu copii au descoperit de ceva vreme că această regiune este o destinaţie ideală pentru ele, infrastructura cuprinde multe oferte pentru "pitici", printre care mai multe grădiniţe de schi şi ski-camps. La Spatzennester, Bärencamp, Brumsiland şi pe "covoarele fermecate" joaca este în toi! Diversele Snow-Park-uri îşi deschid porţile cu multe posibilităţi pentru schiori şi boarderi. Snowpark-ul Dachstein-West din domeniul schiabil Russbach este cel mai mare şi cel mai variat şi vă aşteaptă cu jumps, rails şi tables. Freeriderii aunt aşteptaţi la rândul lor în special la Freesports Arena Krippenstein. Chiar lângă pârtie la staţia de vale a Donnerkogelbahn se află mini-club-ul Fuxis Kinderclub, care se ocupă de copiii de la 1 an în sus. personalul este specializat şi vorbeşte engleză (contra cost). Să schieze corect tehnic învaţă cei mici la "lumea copiilor" Fuxis Kinderland, cu ajutorul instructorilor şi a mascotei Fuxi. Circuitul de schi panoramic "Panoronda", cu o lungime totală de 44 km este o experienţă frumoasă şi variată, pe pârtii cât se poate de bine preparate şi marcate. Terase însorite şi refugii rustice vă invită în special la o pauză pentru a admira priveliştile înconjurătoare. Vreţi să distribuiţi cât mai repede impresiile adunate de-a lungul zilei de schi? Nici o problemă! În total vă stau la dispoziţie numai puţin de 13 hot-spots Wi-Fi în Regiunea de Schi Dachstein West - la Funpark, la refugii şi la staţiile instalaţiilor.

În natura aproape virgină, veţi găsi în valea Lammertal şi pe Postalm în jur de 130 de km de pârtii de schi fond. Recomandăm în mod deosebit pârtia de la Neubachtal, în vecina Lungötz. Această porţiune se întinde pe 10 km lungime şi este pregătită şi pentru stil skating, şi pentru stil clasic. Pârtia Annaberg Loipe oferă schiorilor cu experienţă pe o lungime de 7 km diverse grade de dificulate în timp ce Lassingtal-Joachimsberg (9 km) este ideală pentru începători şi vă aşteaptă cu peisaje uimitoare.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Musikantenwirt Annaberg, Dachstein West, Austria

Verifica tarife si disponibilitate