Pensiunea Aqua Villa

 
 
25718
/persona/4 nopti

😍Pescuieste amintiri placute in vacanta la #PensiuneaAquavilla!

🎣Te invitam sa iti pregatesti undita, sa iti pui bucuria 😄 in carlig pentru a pescui amintiri minunate in rezervatia naturala a Deltei Dunarii🌅 .

📍Am gasit pentru tine locul ideal unde poti sa te relaxezi, pensiunea Aquavilla te asteapta cu portile deschise pe malul bratului Sulina, Vulturu 907305.

🤩Aventura incepe din Tulcea, locul unde veti parasi autoturismul❌🚗 si veti incepe aventura alaturi de persoana care va va face transferul la pensiune pe Dunare cu ajutorul unei barci 🛶, iar in 30 de minute veti ajunge in paradisul Deltei.Odata ajunsi la destinatie veti fi intampinati cu mare caldura de catre gazde.

🏰Stilul lipovenesc va va fura privirile, Pensiunea Aqua Villa dispune de o piscina in aer liber, un ponton cu iesire la bratul Sulina unde puteti petrece timp minunat alaturi de familie.

🌅 Seara se incheie in notele muzicale ale pasarilor din Delta la  zona special amenajata 🍲de barbeque. 👪Este ideal pentru familii cu copii deoarece pensiunea detine un spatiu special amenajat unde copiii se pot juca in voie 🎲. Iar daca vine vorba de adulti, acestia se pot bucura de copilarie jucand pingpong sau darts 🎯.

In ceea ce priveste structura unitatii de cazare, aceasta beneficiaza de camere confortabile🛌 echipate cu televizoare cu ecran plat🖥, aer conditionat, baie proprie, iar unele camere beneficiaza de terasa proprie, precum si nelipsitul Wi-fi care va va permite distribuirea momentelor magice petrecute in Delta 📸

🚣♀️Petrece vara in Delta Dunarii la Pensiunea Aqua Villa

Perioada: 15 Iunie – 20 Septembrie 2020 (4 zile – 3 nopti)

🛌🍲🥤In pachetul pregatit pentru dumneavoastra veti beneficia de 3 nopti de cazare in camera dubla, alaturi de 3 mese pe zi la care se adauga cafea, apa plata/apa minerala.

🥳🎁Mica surpiza pregatita presupune o excursie de 3 ore cu salupa pe Lacurile Fortuna, Baclanesti si imprejurimi, sau la Sulina cu iesire la Marea Neagra.🚣🍃

⛵️De asemenea, transferul de la Tulcea la Pensiunea Aqua Villa si returul sunt incluse in pachet.


💰Tariful pachetului este de 1280 ron/persoana.

 

‼️Aceasta cazare poate fi rezervata si cu #tichete de vacanta sau #card de vacanta de la firmele: #SODEXO, #EDENRED SAU #UPVACANTA

🖲Pentru rezervari ne puteti contacta la 0736 636 740, pe site sau pe e-mail: contact@alisholidays.ro !

😊La cerere va putem oferi alte alte unitati de cazare pe diferite date de calatorie!

👀Oferta valabila in limita locurilor disponibile! 

Solicita oferta