Partener Destine Leasing IFN

Noi ne propunem sa devenim un finantator principal al persoanelor fizice, care prin natura veniturilor acestora nu sunt eligibile sa contracteze finantari de la institutii bancare.

 

Intelegem, anticipam si venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Suntem o companie specializată în finanțări prin leasing pentru clienții persoane fizice și facem parte din grupul DESTINE HOLDING SA, alături de companiile DESTINE BROKER DE ASIGURARE SRL și DESTINE BROKER DE CREDITE SRL. DESTINE LEASING IFN SA este o companie pe actiuni, cu un capital social de 1.800.000 lei, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/382/13.03.2015, având CUI RO34228764 și suntem inregistrati în Registrul General al BNR sub numărul RG-PJR-30-110299/03.08.2015.

DESTINE LEASING IFN SA a fost infiintata in martie 2015 si este una dintre putinele companii din Romania ce activeaza in domeniul leasingului financiar.

Ne dorim sa completam oferta grupului prin furnizarea de servicii atat in ceea ce priveste leasingul financiar imobiliar cat si sale & leaseback imobiliar destinat exclusiv persoanelor fizice din Romania.

Piata de leasing imobiliar din Romania este dominata de firme de leasing ce acorda finantari catre persoane juridice, persoane fizice autorizate si intreprinderi individuale. Noi ne propunem sa devenim un finantator principal al persoanelor fizice, care prin natura veniturilor acestora nu sunt eligibili sa contracteze finantari de la institutii bancare.

Leasingul imobiliar pentru persoane fizice este o alternativa de finantare atat pentru achizitii de imobile rezidentiale sau comerciale ce devine din ce in ce mai accesibila solicitatilor in primul rand prin prisma lejeritatii in acordare si in al doilea rand prin prisma perioadei indelungate de rambursare, pana la maxim 20 de ani.

        DESTINE LEASING ofera o gama de produse si servicii adaptata realitatii economice din Romania si se adreseaza, in principal, persoanelor fizice neeligibile pentru obtinerea finantarilor de la institutiile bancare:

•             Leasing imobiliar

•             Sale & Leaseback imobiliar

Leasing imobiliar destinat achizitiei de imobile pentru persoane fizice pe o perioada de maxim 20 ani acordat in moneda nationala (in lei);

Clientul interesat de un contract de leasing imobiliar va trebui, mai întai, să-și aleagă proprietatea pe care și-o dorește. După aceea, firma de leasing contactată va face o analiză financiară a proprietății ce va fi finanțată.

Urmează semnarea contractului de leasing imobiliar, în fața unui notar autorizat, și achiziționarea proprietății. Când contractul de leasing imobiliar ajunge la final, clientul va fi noul/din nou proprietar al imobilului. Transferul imobilului se va face odată cu plata ultimei rate, care se numește valoare reziduală, care in cazul nostru va avea o valoare aproximativ egala cu valaorea ratei de leasing.

 

CUM FUNCTIONEAZA


Clientul plateste un avans de minim 40%

DESTINE LEASING ofera o finanțare maxima de 60%

DESTINE LEASING devine PROPRIETARUL bunului

Clientul devine UTILIZATORUL bunului

Clientul plătește comisionului de management 2% valoarea leasingului acordat, care se achită o singura dată, la momentul acordării + plata ratelor + plata valorii reziduale (aproximativ egala cu rata de leasing).

 

Clientul devine proprietarul imobilului.

 

 

Produsul de Sale & Leaseback Imobiliar de la DESTINE LEASING este destinat persoanelor fizice și se acordă în lei, pe o perioadă de maxim 20 ani.

Operațiunea de sale and lease-back reprezintă vânzarea de către o persoană (care va deveni locatar/utilizator) a unui imobil către o companie de leasing (locatorul/finanțatorul), urmată de preluarea bunului, în rate, in regim de leasing. Acest tip de produs este foarte atractiv pentru că pune la dispoziția proprietarului o infuzie importantă de lichidități, ce poate fi folosită pentru investiții pe termen lung, păstrând pe toată perioada de leasing drepturi depline de utilizare al imobilului respectiv.

 

CUM FUNCTIONEAZA

Clientul vinde proprietatea către compania de leasing

DESTINE LEASING finanțeaza proprietarul cu maxim 60% din valoarea imobilului

Clientul devine utilizator/locatar al bunului

DESTINE LEASING devine proprietar/locator al bunului

Clientul plătește comisionului de management 2% valoarea leasingului acordat, care se achită o singura dată, la momentul acordării + plata ratelor + plata valorii reziduale (aproximativ egala cu rata de leasing).

Clientul redevine proprietarul imobilului.

 

 

 

Formular